20 de juny 2007

El Joker del nou 'Batman'

Quan encara falta més d'un any per a l'estrena de la nova pel·lícula de Batman, ja ens han començat a bombardejar amb un intens màrqueting viral sobre la versió de The Dark Knight, encara en procés de rodatge. La nova incursió del director Christopher Nolan a l'univers del personatge creat per Bob Kane podria ser realment espectacular, i superar la sensacional Batman Begins, si tenim en compte les primeres imatges (aquí podeu veure com serà la Badmoto, i aquí com serà el nou vestit de Batman). L'actor Christian Bale tornarà a interpretar el Senyor de la Nit, cosa que és una garantia, però a més tindrem aquest Joker estremidor, encarnat per l'aclamat actor Heath Ledger. La veritat és que la gran majoria de la gent té una idea equivocada del Joker, per culpa del paper histriònic que Jack Nicholson va fer a la primera pel·lícula de Tim Burton sobre Batman. Però en realitat, el Joker és un psicòpata sense escrúpols, un monstre que no ha de fer riure, sinó temor. El meu amic Jordi Irazuzta us ho explicaria millor, perquè moltes vegades m'ha fet aquesta reflexió. De fet, ell és qui em va animar a la lectura del prestigiós còmic Arkham Asylum, o de La Broma Asesina, d'Alan Moore, en què podem veure per primer cop aquest Joker tenebrós. The Dark Knight s'estrenarà el 13 d'agost del 2008, i l'espera se'm farà eterna.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com