21 de juny 2007

'Anatomía de Grey' serà avui la nova sèrie de la doctora Addison

Cuatro emet avui l'episodi El otro lado de esta vida (I), el capítol de la sèrie Anatomía de Grey que en realitat serveix com a pilot de la nova sèrie Private Practice, l'esperat spin-off que en pocs mesos ens explicarà la història de la doctora Addison Montgomery. En el meu cas, vaig poder veure'l ahir a la nit al canal Fox i em va agradar molt, fins al punt que m'interessava més la trama de la nova clínica de Los Angeles, on ha marxat Addison per retrobar-se amb uns amics, que el que estava passant a Seattle, amb els interns i els metges fent molt poc cosa (el més emocionant, els preparatius de la boda de Christina i Burke). A més a més, aquest episodi especial és un veritable festival dels aficionats a les sèries, ja que els futurs (?) personatges de Private Practice són actors que han aparegut en altres produccions mítiques, fent de nous personatges secundaris. Així, ens trobem als actors Paul Adelstein (l'agent Kellerman de Prison Break), Timothy Daly (The Nine, Los Soprano), David Anders (el dolent Sark de la sèrie Alias), Becky Wahlstrom (Joan de Arcadia) o Amy Brenneman (La juez Amy). A més d'algun altre que em sonava, però que no he pogut identificar. Si voleu saber què li passarà a la doctora Addison, però sobretot si us agraden les sèries, no us podeu perdre aquest episodi especial d'Anatomía de Grey, que Cuatro emetrà avui a les 22.05 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com