19 de juny 2007

Antena 3 emetrà 'Simple Life', el reality de Paris Hilton i Nicole Richie

Antena 3 va estrenar l'altre dia la sèrie Boston Legal, i seguint el seu acord de col·laboració amb Fox també té previst emetre aquest estiu en obert el popular reality show Simple Life, protagonitzat per la polèmica Paris Hilton i la seua amiga Nicole Richie. Aquesta pobra noia multimilionària, que actualment compleix condemna en una presó per conduir borratxa, va batre rècord d'audiència als Estats Units amb un reality que ens explica les seues aventures en una granja. El canal de pagament Fox va estrenar-lo al nostre país dissabte passat a la nit, dintre de la nova franja de programació FX, i vaig tenir l'oportunitat de veure el primer episodi. Tot i així, Antena 3 no sap si emetrà el programa de forma independent, respectant el seu format original, o bé com a bloc dintre d'algun dels seus magazins de premsa rosa. Personalment, el primer programa em va agradar força, i no m'importa dir que vaig riure molt amb les cares que posaven Hilton i Richie quan havien de desplomar un parell de pollastres morts, o quan va aparèixer un escarabat a l'habitació de la granja en què dormien... Lamentablement, hem associat reality show a televisió dolenta, quan el reality no és més que un gènere que, com tots els altres, les cadenes i les productores poden fer bé o malament.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com