28 de juny 2007

Cuatro, el dia de l'Orgull Gai i l'homofòbia del doctor Burke

El canal privat Cuatro dedica avui una programació especial, amb motiu del Dia de l'Orgull Gai. Així, la cadena oferirà un especial del programa de reportatges Callejeros, dedicat a les parelles homosexuals, però també emetrà un episodi de la sèrie Anatomía de grey que va ser premiat per l'Aliança Gai i Lesbiana contra la Difamació (GLAAD). Finalment, els elements de continuïtat de la cadena, com les cortines i la resta de grafismes, també s'adaptaran amb un nou disseny especialment creat per commemorar la diada.
Però a banda de l'episodi Donde deben estar los chicos (que a l'abril va aconseguir ser premiat per la GLAAD com el capítol d'una sèrie que millor representa la comunitat lesbiana, gai, bixesual i transexual; és aquell en el què els metges i els propietaris del bar se'n van a pescar), avui també es podrà veure la segona part d'El otro lado esta vida, el doble episodi que serveix per saber què passa amb el viatge d'Addison a Los Angeles, i que és el punt de partida de l'spin off Private Practice. En qualsevol cas, m'ha cridat l'atenció que Cuatro haja vinculat la diada de l'Orgull Gai amb Anatomía de Gray (al marge del premi de la GLAAD), quan l'actor que interpeta el doctor Preston Burke ha estat acomiadat recentment de la sèrie per haver dit "maricon" a l'actor T.R. Knight, el bo de George O'Mally (que més tard va haver de reconèixer públicament la seua homosexualitat, per la polèmica mediàtica que va suscitar l'incident). Però el més fort del cas és que ara hi ha una campanya (liderada per una activista de la causa gai i lesbiana, Jasmyne Cannick) que promou la readmissió d'Isaiah Wahington a la sèrie, i que acusen els responables d'Anatomía de Gray d'haver comès un acte racista.

Més informació:
-Día del Orgullo Grey
22.05 h. -Anatomía de Grey. El otro lado de esta vida (II)
23.10 h.-Anatomía de Grey. Donde deben estar los chicos.
00.10 h.- Especial Callejeros. Orgullo.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com