26 de juny 2007

Cuatro estrena 'Cinco hermanos' el 3 de juliol, per substituir 'House'

Si teniu ganes de veure una sèrie en què el més important no són ni els poders dels superherois, ni les malalties de la gent, ni saber la identitat dels assassins, la sèrie que estàveu buscant és Cinco hermanos. La cadena privada Cuatro ja ha anunciat l'estrena en obert d'aquesta sèrie pel proper 3 de juliol, aprofitant el ganxo que tindrà l'últim episodi de la tercera temporada de House. Cinco hermanos ha estat una de les sorpreses de la temporada als Estats Units, i personalment també ha estat un dels millors descobriments de la temporada als canals temàtics. Ara l'estic seguint al canal de pagament Fox, i us la recomano sense cap dubte. Bàsicament, aquesta sèrie protagonitzada per Calista Flokhart (Ally McBeall) i la gran Sally Field (però també amb secundaris impressionants com Ron Rifkin, Balthazar Getty o Rob Lowe), ens explica el dia a dia de la família Walker, que es veu trasbalsada per la mort del pare i el descobriment de diferents secrets que surten a la llum. Però més enllà d'això, Cinco hermanos és una sèrie de personatges, en què el més important és la (sempre difícil) relació entre les persones. De fet, dos dels productors de la sèrie són Greg Berlanti (Everwood) i Ken Olin (Treinta y tantos), que han tornat a aconseguir un drama familiar molt sòlid, que també té moments per a la comèdia romàntica d'embolics. Així, Cinco hermanos podria ser la gran triomfadora dels Emmy en les categories de millor drama i millor actriu dramàtica (Sally Field), tot i que les candidatures no se sabran fins el 19 de juliol. La sèrie ja ha aconseguit una segona temporada que estava cantada, tenint en compte els 11 milions d'espectadors que la cadena ABC aconseguia la nit dels diumenges, en què Cinco hermanos s'emetia després de Mujeres desesperadas. Com us deia, al nostre país Fox està acabant ara la primera temporada (la nit dels dijous), i a partir de l'agost reposarà tres capítols seguits la nit dels dissabtes. Una oportunitat ideal per recuperar la sèrie, veure algun episodi perdut o gaudir de Cinco hermanos per primera vegada, a ritme de creuer...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com