24 de maig 2007

El Jueves ens regala un llibre amb el millor dels 30 anys de la revista

Ahir dimecres vaig comprar-me El Jueves, que aquesta setmana ha editat un número extra per celebrar el seu trentè aniversari. A més, per només 4,95 euros, El Jueves també regala un llibre de 196 pàgines amb alguns dels millors continguts d'aquesta mítica revista. Recordo que vaig aficionar-me a El Jueves quan encara anava al col·legi, i que sobretot me'l comprava quan anava a l'institut. Ja a la universitat, vaig deixar de comprar-me'l regularment, però de tant en tant encara em comprava algun exemplar. De fet, ara encara m'agrada comprar-me els números extra i els especials. És una gran notícia per a la nostra democràcia que El Jueves hagi sortit cada setmana des de fa 30 anys, ja que és l'última gran supervivent de les revistes satíriques de caràcter polític, de gran tradició al nostre país abans de la Guerra Civil. Sense el tipus d'humor polític al qual ens ha acostumat la gent d'El Jueves, seria impensable l'acceptació i la continuïtat de programes de televisió com Caiga quien caiga. De fet, i com recordareu l'altre dia ja ho comentava, una de les poques seccions que m'agraden del programa de Santiago Segura a La Sexta són les notícies animades d'El Jueves. Per cert, sabeu que a la revista El Jueves hi ha ara un dibuixant tortosí, David Ramírez?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com