24 de maig 2007

'Héroes' i 'Little Britain' en DVD al setembre

Dues de les sèries que més ens han sorprès aquesta temporada, Héroes i Little Britain, es posaran a la venda en DVD en pocs mesos. Tot i que encara no es coneix la data exacta, al setembre ja estaran disponibles les primeres temporades d'aquestes dues sèries. L'encarregada de distribuir la comèdia Little Britain al nostre país serà Aurum, però encara no es coneixen els detalls de l'edició en DVD. Amb tot, sí ha transcendit que Aurum també editarà altres sèries mítiques de la BBC, al marge de la genial comèdia de Matt Lucas i David Waliams. Com ja us vaig comentar, Little Britain (que al nostre país hem pogut veure a través de la cadena de pagament Canal+) està plantejada com un viatge surrealista per les illes Britàniques, a través d'episodis formats per diferents gags que protagonitzen personatges realment pintorescos, absurds i fins i tot sinistres. Podeu veure alguns dels gags en aquest tastet de Little Britain que vaig penjar a You Tube. De la mateixa manera, tampoc es coneix gaire cosa més de l'edició en DVD de la sèrie Héroes, tot i que Universal va confirmar a Zonadvd.com el llançament de la primera temporada també al setembre. Per cert, l'altre dia vaig veure que Televisió de Catalunya també emet Herois els dissabtes a la nit, a través del canal 300, la franja nocturna del canal K3 en la seua versió de la televisió digital terrestre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com