4 d’abr. 2007

Mugrons desesperats

Fa temps que no segueixo la sèrie Mujeres desesperadas, perquè em va avorrir profundament l'inici de la segona temporada. Amb tot, m'ha fet molta gràcia una notícia que l'altre dia publicava el suplement sobre televisió de La Vanguardia. Resulta que un dels productors de la sèrie, Mark Cherry, ha revelat que cada setmana s'han de gastar 100.000 dòlars per esborrar amb tècniques digitals els mugrons que s'intueixen durant el rodatge a la roba de les protagonistes. Segons sembla, hi ha dues actrius que es neguen rotundament a portar sostenidors sota el vestit, i els mugrons salten a la vista als enquadraments més tancats. A primera vista, la mesura pot semblar una ximpleria, però la realitat és que les sèries nord-americanes destinades al gran públic (que tenen moltes coses bones) estan subjectes a un rígid sistema de catalogació moral. Segons diuen, ningú coneix els censors, però existeixen i s'encarreguen de limitar les escenes de contingut sexual o fins i tot les paraules malsonants. Ho vam aprendre l'altre dia, mirant el documental Hollywood, el reino de las series, que va emetre Canal+. Per això és tan difícil veure escenes realment pujadetes de to a les sèries, a no ser que siguin produccions del canal HBO. I tornant al tema concret de Mujeres desesparadas: quines deuen ser les dues actrius que no volen portar sostenidors, i que per tant marquen mugró? Jo m'arrisco i apostaria per Eva Longoria i Teri Hatcher, empatada a punts amb Nicollette Sheridan.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com