5 d’abr. 2007

'Kyle XY' y 'Cinco hermanos', entrades interessants al Top 20 de Sèries

Dimarts vaig actualitzar el Top 20 de Sèries del bloc, que continua encapçalant Héroes, seguida per una altra sèrie molt popular, Prison Break. A la tercera posició ha entrat directament Veronica Mars, que com us deia l'altre dia em té completament enganxat, i per tant ha desbancat Anatomía de Grey dels tres primers llocs del podi. Ja us vaig parlar d'aquesta sèrie que al nostre país està emetent el canal de pagament Cosmopolitan. A La 2 de TVE, especialista en maltractar les sèries nord-americanes, van passar fa uns mesos la primera temporada, els dissabtes a la nit, però en llocs com Catalunya no es podia veure perquè coincidia amb la desconnexió del circuit català de Sant Cugat. Per això, avui us comentaré la bona impressió que m'han causat les sèries Kyle XY (al canal Sci Fi) i Cinco hermanos (a la Fox). De fet, he situat Kyle XY a la cinquena posició, i Cinco hermanos a la vuitena, per damunt de CSI Nueva York (m'he tornat a enganxar, amb l'estrena de la tercera temporada a AXN); Me llamo Earl (ara la Fox està fent les repeticions, però encara veig algun capítol, de tant que m'agrada...), i House (que ja em torna a avorrir, després de l'inici tan bo de la tercera temporada). Com ja us vaig comentar quan s'havia d'estrenar, Kyle XY és la història d'un jove que apareix en un bosc, amnèsic i sense melic. Una amable història de ciència ficció de tall juvenil, que encara no sabem si ens explica la iniciació a la vida d'un experiment genètic o d'un extraterrestre, però que és un producte televisiu excel·lent. D'altra banda, també m'està agradant força Cinco hermanos, una espècie de Treinta y tantos per a l'any 2007. Per cert, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, la Fox emet aquesta nit una marató amb els tres primers episodis de la sèrie, ideal si us agraden les trames empresarials, les lluites familiars i sobretot les tensions sentimentals. El Top 20 de Sèries queda de la següent manera...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com