18 d’abr. 2007

Einstein a Barcelona

Aquest de la foto és Giovani Ribisi, l'actor nord-americà que a partir del juliol interpretarà el científic Albert Einstein en una pel·lícula que podria rodar-se a Barcelona a partir de l'estiu. La primera vegada que vam veure Ribisi va ser a la sèrie Tinc dos pares, emesa fa una pila d'anys per TV3, i després també ha fet aparicions memorables en altres ficcions com Friends, encara que per mi la més espectacular va ser la seua participació en un episodi d'Expediente X. Més recentment l'hem vist en pel·lícules com Cold Mountain o Sky Captain y el mundo del mañana, així com a una de les millors sèries de la televisió actual, Me llamo Earl. De fet, sembla que Ribisi s'ha especialitzat en la realització de personatges excèntrics i una mica grillats, i per això no ens estranya la seua participació a Albert Einstein. Segons hem pogut llegir a Blog de Cine, l'actor serà ara l'encarregat de protagonitzar el biopic sobre el científic més famós del segle XX, que està preparant la italiana Liliana Cavani. El mateix Ribisi ho va revelar durant la roda de premsa prèvia a l'estrena de Seduciendo a un extraño. A més de Barcelona, el rodatge també podria localitzar-se a Itàlia i a Princeton. De fet, la pel·lícula contarà la vida d'Einstein des que el científic va conèixer la seua dona, Mileva, fins a la seua mort en aquesta ciutat de Nova Jersey.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com