28 de febr. 2007

"Héroes" ja encapçala el Top 20 de sèries

Avui, com que és l'últim dia del mes, tornem a actualitzar el nostre Top 20 de sèries. Durant l'últim mes s'han estrenat grans sèries com Héroes (al canal Sci Fi), i també han començat les noves temporades de ficcions que m'agraden molt, com Prison Break, Galáctica o Caso Abierto. Mentrestant, altres sèries s'han desinflat, com és el cas de Big Love (Canal+), que he deixat de mirar setmanalment perquè la seua estrena em coincideix amb l'episodi de Héroes. A més, Psych i Little Britain han baixat a posicions de la meitat de la taula, mentre Aquellos maravillosos 70 ha aconseguit mantenir-se prou bé al vuitè lloc, ja que la nova temporada no m'agrada tant com les anteriors (sense dos dels protagonistes principals, ja no és el mateix). També destacaria la sortida de la llista de Perdidos ( a l'espera que s'estreni al nostre país la tercera temporada) i d'Alias, després de l'emissió de la cinquena i última temporada de la sèrie. Per primer cop, entra al Top 20 la sèrie d'animació Tropiezos estelares. I com sempre, 24 continua ocupant el podi d'honor. Tot això ha provocat que, després de diferents consideracions, la llista quedi de la següent manera...

1-Héroes
2-Prison Break
3-Anatomía de Grey
4-Galáctica
5-Caso abierto
6-Me llamo Earl
7-House
8-Aquellos maravillos 70
9-Psych
10-Little Britain
11-Numb34s
12-Tropiezos estelares
13-Monk
14-Fenómenos
15-Médium
16-Crossing Jordan
17-CSI
18-Big Love
19-CSI Nueva York
20-Sobrenatural
*Podi d'honor: 24

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com