28 de febr. 2008

L'animadora continua en perill

És indestructible. Una vegada va salvar el món, però l'animadora Claire Bennet continua en perill. Amb aquesta sentència tan intrigant, el canal Sci Fi està promocionant la segona temporada de la sèrie Héroes, que s'estrenarà aquesta nit a partir de les 22.00 hores. És a dir, falten menys d'onze hores perquè això passi. Héroes, nominada com a millor drama als Globus d'Or, va registrar una audiència mitjana de 14 milions d'espectadors als Estats Units amb l'estrena de la seua segona temporada, i és un dels èxits de la cadena NBC. Al nostre país també va fer-se un forat important, gràcies a l'emissió al canal Sci Fi però també gràcies a les descàrregues dels episodis des d'internet, així com per la seua emissió a les cadenes autonòmiques. En aquesta segona temporada, a més de saber on ha anat a parar Hiro Nakamura o què ha passat amb els germans Petrelli, també coneixerem nous personatges, com Elle Bischop, la misteriosa noia elèctrica que interpreta l'actriu Kristen Bell (Veronica Mars). En aquesta fotografia, veiem a l'animadora Hayden Panettiere amb Kristen Bell, en un acte promocional de la segona temporada de la sèrie. Tot seguit, podeu veure la peça dedicada a l'animadora, amb què Sci Fi està anunciant l'estrena de la segona temporada de Héroes...


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. no me digues com va anar el primer episodi...
    (és broma)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com