9 de gen. 2007

Fox, Canal Hollywood i AXN, els canals temàtics més vistos durant l'any 2006

Llegeixo a Vertele.com, un web molt interessant que fa poc ha renovat el seu disseny, que Fox, Canal Hollywood i AXN han sigut els canals temàtics més vistos durant tot l'any 2006. De fet, sembla que la televisió temàtica a Espanya ha assolit l'any passat els millors números de la història, després d'assolir una mitjana del 8.9% de quota de pantalla, i millorar en 1,5 punts els registres del 2005. Ho ha dit un informe del gabinet Barlovento Comunicación, que també ens explica que els millors moments de la televisió temàtica han estat els caps de setmana i el late-night, el matí i la nit. Justament, quan és pitjor la televisió convencional, amb les graelles de les cadenes farcides de programes del cor i tertulians o protagonistes de la premsa rosa cridant i insultant-se... La mitjana diària de les cadenes temàtiques és d'uns 8 milions de persones, però com dèiem els canals amb uns millors índexs de seguiment i fidelitat han estat FOX (1.057.000 espectadors diaris), Canal Hollywood (1.046.000) i AXN (1.021.000), seguits a més distància per Canal + (974.000) i Calle 13 (869.000). A primera vista, les xifres demostren el següent:
-que l'arribada de la televisió digital terrestre (TDT), amb una oferta de canals més àmplia i gratuïta, no ha fet minvar l'interès del públic per la televisió de pagament;
-que els canals temàtics s'han beneficiat de la posada en funcionament dels nous operadors de televisió per ADSL, com Imagenio de Telefónica i WanadooTV (ara Orange);
-i finalment, que allò que més valoren els espectadors de la televisió temàtica, almenys ara per ara, no són ni les pel·lícules, ni els esports ni els documentals, sinó les sèries de ficció, que viuen una veritable nova edat daurada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. He estat llegint el teu blog i la veritat és que trobo molt interessant el que escrius.
    Felicitats!
    Isabel

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com