5 de gen. 2007

Freddie Mercury podria ressuscitar gràcies a Johnny Deep

El cantant Freddie Mercury, que va morir l'any 1991 víctima de la Sida, podria ressuscitar gràcies al biopic (adaptació cinematogràfica de la seua vida) que, segons afirmen diferents informacions, podria interpretar l'actor Johnny Deep. El projecte està destinat a convertir-se en un dels èxits més importants del cinema dels últims anys, ja que la Freddie Mercury és una de les figures de la música més carismàtiques de la història del rock, i Queen un dels grups amb més seguidors, també més de 15 anys després de la mort del seu líder i vocalista. Segons sembla, el guitarrista Brian May va declarar al periòdic anglès Daily Express que estava participant en el projecte, i que el càsting per trobar l'actor que interpretarà el cantant de Queen encara no havia finalitzat. El film estaria produït per Tribeca, la productora de Robert De Niro, i segons diferents rumors -que no han estat confirmats oficialment- Deep és ara l'actor millor situat per interpretar Freddie Mercury. D'altra banda, Queen ha estat elegida recentment com la millor banda britànica de tots els temps, segons l'audiència de l'emissora de ràdio de la BBC. El grup liderat per Mercury ha aconseguit imposar-se a d'altres grups mítics, com The Beatles o Rolling Stone, i d'altres més discutibles, com Take That i Oasis.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com