9 de gen. 2007

L'estrena de 'House' a Cuatro desactiva per 15 minuts l'exclusivitat de Fox

L'estrena de la tercera temporada de la sèrie House al canal generalista Cuatro, avui a partir de les deu de la nit, desactivarà per 15 minuts el lema del canal de pagament Fox, que a la seua propaganda sempre ens matxaca amb el lema Primero en Fox. Sorprenentment, Fox emetrà primer l'últim episodi de la segona temporada, a partir de les 21.30, i després enllaçarà amb un doble capítol de la nova entrega de la sèrie. Això sí, a Fox podrem veure l'últim episodi de la segona temporada, Sin razón, i els dos primers de la tercera, Sentido i Caín y Abel, gairebé sense publicitat i amb pocs anuncis. De fet, la gent podrà mirar els tres capítols gairebé en el mateix temps en què a Cuatro només en faran dos: el primer de la tercera, Sentido, però després el catorzè de la primera temporada, Control. Per tant, posats a escollir, és evident que miraré la sèrie per Fox. A la tercera temporada, el doctor Gregory House (Hugh Laurie) afronta les conseqüències del tret que va rebre al final de la segona, però també haurà de superar l'arribada d'un inesperat pacient (interpretat per David Morse, un dels grans secundaris de les sèries nord-americanes) i s'enamorarà d'una noia de 16 anys, una lolita que aconseguirà seduir-lo.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com