12 de nov. 2008

Adéu a la mítica 'Teleindiscreta'

Avui hem llegit que la revista Teleindiscreta, una de les publicacions mítiques dels anys 80, deixarà de publicar-se degut al seu pobre rendiment, i que l'empresa ha previst acomiadar nou treballadors. La revista està editada pel grup Hachette Filipacchi, que ja atribuït la seua decisió a la forta competència de les altres publicacions i dels programes de la premsa del cor a la televisió. La veritat, però, és que aquest tipus de revistes amb la programació de la tele fa anys que harien d'haver fet un pensament. Les cadenes no envien la programació amb el temps suficient per preparar-les, però el més greu és la contraprogramació. Recordem el cas recent de la revista de televisió que cada dissabte distribueix La Vanguardia, i que a la portada anunciava l'estrena de Sin cita previa. Però Antena 3 va contraprogramar, tot retardant l'estrena unes setmanes, i el mateix dissabte a La Vanguardia hi havia una nota demanant disculpes per l'errada del seu suplement sobre televisió.

Però d'altra banda, pensem que el problema és que Teleindiscreta cada vegada semblava menys una revista sobre el món de la tele. Així, mentre Supertele i Teleprograma (TP) són dos revistes que més o menys han aguantat l'esperit original, Teleindiscreta poc tenia a veure amb la revista que vam conèixer a mitan dels anys vuitanta, cada vegada amb més notícies de premsa rosa. A més, amb l'arribada dels canals temàtics, les plataformes digitals i amb la recent onada de canals de televisió digital terrestre (TDT), aquestes revistes són cada dia més complicades de fer, perquè no poden incloure la graella de tots els canals. En el nostre cas, vam afeccionar-nos a Teleindiscreta (tot traint la tradició familiar d'addictes al TP) quan van començar a donar les mítiques enganxines de la sèrie V. Quina llàstima que no les vam conservar!

Via 233grados.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Jo també tenia eixes enganxines!! Quins records, ché, quina llàstima.

    ResponElimina
  2. Jo també crec que vaig començar la colecció, quins temps!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com