28 d’oct. 2006

Mètode roquetenc per ser un superguerrer

Avui, coincidint amb el fet que a Barcelona s'està celebrant el XII Saló del Manga, el bloc Freak-EBRE! us dóna a conèixer el mètode que proposa el meu amic Ismael, roquetenc però expatriat a Villena (Alacant), perquè qualsevol de vosaltres us pugueu convertir en un superguerrer. Segons ens explica Ismael al seu bloc, Estic.blocat.com (Moltes coses i totes bones), "tots tenim un superguerrer dintre nostre". L'únic és que necessitem trobar-lo, i és per això que Ismael ens dóna un parell de consells. En primer lloc, cal que digueu "Sóc un superguerrer, sóc un superguerrer" tot el dia en veu alta, arreu on aneu, i si pot ser que vos senti tothom. Després, us heu de tenyir els cabells de ros i posar-los de punta, "com els punks dels vuitanta". En tercer lloc, i això ho transcric literalment, "no heu de fer caca en una setmana". Segons Ismael, "si amb tota la mala llet que acumulareu, amb la cara que vos mirarà la gent, i la forma com vos tractaran després de sentir-vos, junt amb el restrenyiment, no vos convertiu en quelcom més fort, violent i furiós del que sou ara... no sé, fundeu una ONG". Jo ja ho he provat i a mi.. em funciona!!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. ai! Déu meu! I com se troba l'Ismael? internat en algun lloc? és que una setmana aguantant-se és molt... jo no crec que mai aribe a ser un superguerrer...

    :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com