1 de nov. 2006

Especial de rock català a 40 TV

Tenint en compte que avui hi ha eleccions al Parlament i la política catalana centrarà l'atenció informativa de tots els mitjans de comunicació estatals, el canal de pagament 40 TV (disponible al dial 80 de Digital+) no ha volgut ser menys, i també centrarà la seua mirada al nostre país. Amb tot, el punt de vista de la versió televisiva dels 40 Principals serà estrictament musical, i a partir de les 12 del migdia té previst oferir un especial de dues hores de durada, amb el millor del pop i del rock que es fa a Catalunya. A l'especial es repassarà la trajectòria de grups actuals com Estopa i Pastora, però també d'altres grups llegendaris del rock en català, com Sau o Sopa de Cabra, i d'altres grups mítics de rock en castellà, com Loquillo y los Trogloditas. Tot seguit, us he penjat el videoclip del tema Només una cançó, que Gerard Quintana i Pep Sala van interpretar per la banda sonora del documental Rock&Cat.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com