25 d’oct. 2006

Ja a la venda la segona temporada de 'Perdidos'

Aquesta mateixa setmana, la distribuidora The Walt Disney Company ha posat a la venda la segona temporada de la sèrie Perdidos, una de les novetats en DVD més esperades de la tardor. El pack de la sensacional sèrie creada per J.J. Abrams està format per set discos i inclou els 22 episodis de la segona temporada de Perdidos, així com nombrosos extres. Els que semblen més interessants són una anatomia d'un episodi, un documental sobre les localitzacions de Lost, El mundo según Sawyer, Flashbacks y mitología, algunes escenes eliminades, sorpreses ocultes, la promoció que va fer el canal 4 britànic, les inevitables Tomas falsas i el que personalment sempre m'ha agradat més, els comentaris d'audio dels actors, productors i guionistes de la sèrie. Si us va agradar la primera temporada, que va quedar-se amb l'obertura del búnquer misteriós i el segrest de Walt per part de Los Otros, no us podeu perdre la segona tanda d'episodis, en què apareixeran nous personatges i hi haurà impressionants revelacions sobre els estranys esdeveniments que passen a l'illa. Com recordareu, la segona temporada de Perdidos ja s'ha vist pel canal de pagament Fox, i actualment l'està emetent TVE a través de La Primera, fent tot el possible per fer la vida impossible als seguidors de la sèrie.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com