21 de set. 2006

La Sexta estrena avui Prison Break i Antena 3 torna a cagar-la amb la sèrie 24

Aquesta nit, la cadena privada La Sexta estrena en prime time una de les millors sèries nord-americanes de la temporada, Prison Break, que els abonats a Digital + ja podem veure des de fa unes setmanes, a través del canal de pagament Fox. És un drama carcelari molt recomanable, amb molta acció i una estructura de puzzle (no tant elaborada com la de Perdidos) que fa que la sèrie siga molt interessant, sobretot perquè en cada episodi descobreixes algun element clau de la trama principal. La Sexta emetrà avui els dos primers episodis, en què podreu saber per què algú és capaç de robar un banc, deixar-se agafar per la policia i anar a parar a una presó nord-americana. L'estrena de Prison Break és la cara de la moneda.
La creu del tema és la nova barrabassada d' Antena 3, que ha acabat relegant la cinquena temporada de 24, la millor sèrie del moment, al late night dels diumenges. Fins ara, els capítols de 24 es podien disfrutar a partir de les deu de la nit, encara que durant les últimes setmanes Antena 3 ja havia començat a marejar els seguidors de la sèrie posant dos o tres capítols seguits, i algunes vegades sense avisar. Sense anar més lluny, diumenge passat van emetre tres episodis, quan tant a la premsa com al teletext de la cadena només anunciaven dos capítols. Per sort, vaig posar més temps al programa de gravació del vídeo, i el tercer episodi de diumenge se'm va gravar justet. A partir de diumenge, Antena 3 emetrà 24 cap a les 00.45 hores, sense tenir en compte que la gent l'endemà treballa. En fi, que haurem de programar el vídeo i esperar que Antena 3 respecti una mica més les sis hores que encara falten al cinquè dia de les aventures de Jack Bauer. Amb la cinquena temporada, Antena 3 "només" havia aconseguit un 14,6% de share, una xifra que seria considerada tot un èxit per altres canals privats, com Cuatro o La Sexta. De fet, són els canals generalistes que millor estan tractant les ficcions internacionals.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com