30 de set. 2006

"Weeds", una bona barreja de "Mujeres desesperadas" y "Las Chicas Gilmore"

Una de les novetats de la temporada a Canal+ és la sèrie nord-americana Weeds, que el canal de pagament va estrenar fa dos dilluns, aprofitant la tirada de la sisena temporada de Los Soprano. Weeds és una comèdia amb tocs de drama, protagonitzada per una esplèndida Mary-Louise Parker, que va guanyar el Globus d'Or a la passada edició dels premis, com a millor actriu per la seua interpretació de Nancy. La sèrie està creada per Jenji Kohan, productora y guionista d'altres sèries de televisió com Boig per tu o Las chicas Gilmore, el que explica els seus diàlegs ràpids i molt intel·ligents, així com l'interès per retratar les sempre difícils relacions entre pares, mares i adolescents, però intentant establir un punt de complicitat entre ells. De fet, Weeds recorda en molts aspectes el to de Las Chicas Gilmore, tot i que és més crua i s'acosta més als ambients enrarits que es poden veure en alguns episodis de Mujeres desesperadas. Weeds està ambientada a la vila d'Agrestic, una ciutat-urbanització de ficció situada a Califòrnia. La sèrie explica la història de Nancy Botwin, una mare de família amb dos fills, que acaba de quedar-se vídua i no té més remei (és una excusa de guió) que vendre marihuana als veïns del seu barri residencial, només per poder mantenir el nivell de vida de classe mitjana-alta al que estava acostumada. Les relacions que establirà amb els seus fills Shane i Silas, l'amistat amb la seua veïna Celia Hodes (sensacional Elizabeth Perkins), però sobretot els diàlegs amb els seus clients i proveïdors (una família afroamericana amb una matriarca molt divertida) són el millor de la sèrie.
PD: Per cert, el marit mort de Nancy, que podem veure en algunes gravacions de vídeo domèstic al segon episodi, està interpretat per una cara coneguda d'una altra sèrie, Anatomía de Grey. No té gaire sort aquest actor, ja que acaba morint a les dues sèries. I no us conto més per no rebentar-vos el final dels que no heu vist la segona temporada d'Anatomía de Grey...
PD2: Weeds ja és candidata a entrar al Top 20 de sèries de Freak-EBRE!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com