8 de juny 2006

The Wire és una gran sèrie: torna McNulty

Hi ha una sèrie, The Wire, que em té el cor robat. El canal Fox va estrenar dissabte a la nit la segona temporada d'aquesta producció amb el segell HBO, cadena responsable d'altres sèries de prestigi com A dos metros bajo tierra, Los Soprano i Sexo en Nuevo York, així com de dos dels descobriments més interessants que he fet enguany: Oz i sobretot Deadwood. Com us deia, The Wire (Bajo escucha) és una sèrie de primera qualitat, que ha estat molt lloada per la crítica nord-americana. The Wire és molt realista, enèrgica, pausada, profunda i absorvent, ambientada en el submón de la droga, la complicitat amb els interessos polítics i judicials, i la feina fosca del departament de policia de la ciutat de Baltimore. Però no us espereu la típica sèrie de policies, d'acció, amb persecucions de cotxes i tiroteigs... El canal Fox va acabar la primera temporada fa molts mesos, però l'elevada concentració d'estrenes a la seua graella ha fet que la segona part de The Wire hagi tardat més del normal. A la primera temporada, el detectiu d'homicidis Jimmy McNulty era destinat a la unitat de narcòtics com a part d'un càstig, però a partir d'aquest moment seria el líder (amb tants encerts com errors) d'una investigació contra el tràfic de drogues, basada en una complexa escolta telefònica. El problema és que els caps de la policia els donaran pocs mitjans tècnics i humans, amb el pitjoret de cada departament, perquè volen que fracassin... A la segona temporada, aquest gran antiheroi de la televisió que ja és McNulty és recol·locat a la patrulla de vigilància portuària, i pel que sembla haurà d'investigar un cas de tràfic d'immigrants, després que una dotzena de dones hagin aparegut mortes en un contàiner del port de Baltimore.

Per més informació, podeu visitar el web de The Wire, que als Estats Units està a punt d'estrenar la quarta temporada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com