8 de juny 2006

El manga eròtic ja és el tercer programa més vist de La Sexta i el que té millor quota de pantalla

La sessió de manga eròtic (hentai) que La Sexta programa els dissabtes i diumenges a la nit és un dels més vistos del nou canal. Les peces d'hentai es programen dins del nou espai Mangápolis, a partir de dos quarts d'una de la matinada, aproximadament. El problema és que l'imminent començament del mundial de futbol farà variar la programació nocturna de La Sexta, amb la repetició dels partits o l'emissió d'alguns enfrontaments en diferit. L'últim dissabte, el manga eròtic va batre un dels seus rècords, amb 247.000 espectadors i un 3,3% de la quota de pantalla, encara que l'espai també té el millor share de La Sexta, amb una mitjana de l'1,2 % (supera el concurs de monòlegs El show de Flo, que ha assolit una mitjana d'espectadors superior, però menys quota de pantalla, amb un 1% pelat). A més a més, el manga eròtic és el tercer espai amb més espectadors (uns 102.000), només superat per El show de Flo (135.000), presentat per Florentino Fernández, i el programa El intermedio, amb el Gran Wyoming (109.000).

Més informació i anàlisi sobre les audiències de La Sexta en en següent article de Ver Tele.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com