8 de juny 2006

El pack de la segona temporada de Perdidos sortirà a la venda al setembre

Enguany no haurem d'esperar tant per tenir la nova temporada de Perdidos en DVD. Segons llegim avui a Vaya Tele, la distribuidora ha previst el llançament del pack de la segona temporada de Lost després de l'estiu, pel 20 de setembre. La primera temporada en DVD, que evidentment ja té un lloc preferent a la meua col·lecció, va sortir al desembre. Per tant, ja podem anar preparant un raconet per comprar la segona tanda de les aventures de Jack, Sawyer, Locke i companyia a l'illa misteriosa, sobretot ara que (spoiler) han obert l'escotilla i han trobat a un altre grup de supervivents de l'accident del vol de l'avió 815 de la companyia Oceanic entre Sidney i Los Angeles. Per cert, quins grans personatges el senyor Eko i Ana Lucía! Sí, ja sé que molts de vosaltres ja heu anat seguint la segona temporada a través dels capítols que van penjant a l'Emule, al ritme d'emissió a la televisió nord-americana, però com que jo l'estic seguint pel canal Fox espanyol, no vull parlar ni de teories ni fer cap tipus de conjectura. Deixeu-me disfrutar. Jo també estic perdut amb Lost!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com