7 de juny 2006

Tiziano Ferro i les mexicanes amb bigot

Quin terrabastall que ha organitzat el cantant italià Tiziano Ferro a Mèxic. Segons he pogut veure els últims dies al Canal de las Estrellas (antiga Galavisión), Ferro va dir en un programa de televisió de la RAI que les dones mexicanes són lletges i tenen bigot. Les declaracions del cantant han provocat una gran campanya nacional en contra de Ferro, que dubtem que pugui tornar a Mèxic, on ja donen la seua carrera artística per acabada. Les més combatives contra Ferro han estat, com és obvi, les presentadores dels programes d'entreteniment, com per exemple La Oreja. Dones monumentals que no tenen res de lletges ni de bigotudes. Ferro va salvar de la seua valoració l'actriu Salma Hayek, però no han servit de res les disculpes que ja hauria demanat, de forma directa o indirecta. Els programes mexicans van plens de les declaracions de Ferro i les reaccions que han provocat, en el marc d'una campanya nacionalista que només és comparable al seguiment que s'està fent del periple de la selecció de futbol de Mèxic en el camí cap a la fase final del Mundial d'Alemanya. Sobretot, perquè els programes es deuen estar fent d'or amb els missatges de mòbil que envien els espectadors per insultar l'italià... Per cert, que Ferro actua dissabte a la gala de la regió de Múrcia que, un any més, tornarà a emetre La Primera de TVE. Amb una mica de sort, Ferro dirà que les murcianes també són lletges, i que el transvasament de l'Ebre era dolent!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com