7 de juny 2006

Nit de bojos, monstres, amazones i gladiadors

Avui m'ha cridat l'atenció la programació cinematogràfica que han previst les diferents cadenes de televisió. Sens dubte, la proposta més interessant és l'emissió de la pel·lícula Dioses y monstruos, de Bill Condon, dins de l'espai Off Cinema de La 2 de TVE. El film se centra en els últims die del director anglès James Whale, autor del clàssic El doctor Frankenstein per a la Universal. La pel·lícula, que s'emetrà a partir de les dotze de la nit, va més enllà dels avorrits biopics que últimament ha fet Hollywood, i és una interessant reflexió sobre el cinema i també sobre les relacions homosexuals. Encara més tard, a les 02.15 hores, TV3 emet Amazones i gladiadors, una producció alemanya del 2001 que la veritat és que no deu ser massa bona, però com a mínim sona bastant freak. Cinc minuts abans, però pel canal 33 i dins de l'espai Cinema Fantàstic, qui encara estigue despert podrà veure American Psycho, amb Christian Bale, Willem Dafoe i Jared Leto. La norma torna a complir-se: quant més interessant és una pel·lícula, més tard la programaran.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com