7 de juny 2006

Jack Bauer contra el doctor House

El meu amic Jordi Irazuzta ho tindrà molt difícil aquest estiu. L'altre dia comentàvem ell i jo els malabarismes que moltes vegades hem de fer amb les teles i els vídeos, per veure una sèrie i gravar una altra, o un parell de sèries més... Doncs bé, aquesta setmana s'ha sabut que Antena 3 té previst estrenar l'esperada cinquena temporada de 24 a finals de juny, segurament en el prime-time dels dimarts, per competir amb el doctor House de Cuatro. L'agent especial Jack Bauer, interpretat per Kiefer Sutherland, ha hagut de marxar de la UAT de Los Ángeles, però això no l'allunyarà de l'inevitable destí d'haver de combatre una amenaça terrorista global. I només tindrà 24 hores per agafar els dolents i evitar la mort de milers de persones! La cinquena temporada de la sèrie ha batut recòrds d'audiència als Estats Units, amb gairebé 17 milions d'espectadors en el primer episodi de la cinquena temporada. A Amèrica, la sèrie del canal Fox ha de competir amb Mujeres Desesperadas, de la cadena ABC, i ha aconseguit mantenir una audiència al voltant dels 15 milions d'espectadors. 24, que ja està considerada una sèrie de culte, va aconseguir 2 milions de seguidors a Espanya, assolint el 17% de la quota de pantalla, tot i que les últimes temporades Antena 3 les va emetre de matinada, amb dos o tres capítols cada setmana. Tant és l'èxit de la sèrie que Sutherland és un dels actors millor pagats de la televisió nord-americana, ja que cobrarà entre 30 i 40 milions de dòlars, a canvi de quedar-se a 24 com a mínim fins el 2009. La versió cinematogràfica podria arribar a les pantalles de cine un any abans, el 2008.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com