3 de juny 2006

El cine espanyol busca el seu Harry Potter

Hem sabut a través de Blogdecine que el cine espanyol està buscant el seu Harry Potter, és a dir, una pel·lícula d'aventures infantils amb un protagonisme especial de la fantasia i la màgia. A Barcelona ja ha començat el rodatge de la pel·lícula Totenwackers, que serà el segon llargmetratge d'Ibon Cormenzana. Al repartiment es trobaran algunes cares conegudes de la televisió, com Elisa Drabben, Azzdine Bennaji, Natalia Sánchez (la xiqueta de Los Serrano) i Jasper Harris. També està confirmada l'aparició de Geraldine Chaplin i Celso Bugallo. Totenwackers explica la història d'un fantasma que es resisteix a abandonar casa seua, i tindrà un equip tècnic amb els responsables dels efectes digitals de Hellboy, Doom i El perfume. El pressupost, amb tot, no és massa elevat: 3,5 milions d'euros. Si es complex el calendari, l'estrena de Totenwackers està prevista pel març del 2007.

Podeu llegir més detalls sobre el rodatge de Totenwackers al bloc del guionista David Muñoz.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com