3 de juny 2006

Marató de Regreso al futuro, a Sci Fi

Heu vist alguna vegada, totes seguides, les tres pel·lícules de Regreso al futuro? Avui dissabte és possible gràcies al marató que ha programat el nou canal de pagament Sci Fi, a partir de les vuit al dial 25 de Digital+. Robert Zemeckis va dirigir l'any 1985 la primera de les pel·lícules d'aquesta trilogia en què Marty, un adolescent de 17 anys, aconsegueix viatjar fins al 1955 gràcies a una màquina que ha construït un amic seu, el doctor Brown. Però una vegada al passat, sense voler, interfereix en el desenvolupament normal de la història, i fins i tot veu perillar la seua existència, ja que si no fa que els seus pares es reconciliïn, Marty no podrà nàixer... La pel·ícula va representar el definitiu salt a la fama del jove actor Michael J. Fox, que també protagonitzaria les dues pel·lícules següents al costat de Christopher Lloyd. A la segona part, Marty ha de tornar a viatjar no només al passat, sinó al futur, on coneixerà les aventures del seu propi fill. A la tercera i fins ara última part de la saga, el personatge encarnat per Michael J. Fox i el seu amic Doc hauran de retrocedir fins a l'època del salvatge oest. Qui diu que la ciència ficció filosòfica no pot ser entretinguda?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com