9 de maig 2006

Fraggle Rock, als quioscos en DVD

Ens informa ¡Vaya Tele! que l'editorial Círculo Digital té en projecte distribuir la sèrie Fraggle Rock als quioscos, en format DVD. Qui no recorda aquesta mítica sèrie infantil dels anys vuitanta, creada pel geni de Jim Henson, responsable també dels Teleñecos i de Barri Sèsam... Com alguns ja sabreu, els meus personatges favorits eren els Curris, aquells homenets amb casc que treballaven incansablement, aixecant unes bastides d'un material estrany que en realitat servien d'aliment als Fraggle. Suposo que lo de Curris devia ser una derivació del verb "currar", "treballar", ja que no sé com es deien aquests personatges a la versió original. A continuació podeu veure un vídeo amb la capçalera de la sèrie en espanyol...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. i la música de la capçalera? per mi de les millors que hi han hagut!

    ResponElimina
  2. T'agrada perquè la cançó és la culminació de l'hedonisme. "Vamos a jugar; tus problemas, déjalos; ven a disfrutar, ven a Fraggle Rock!" Jacme, ets un hippi i no ho sàs!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com