6 de maig 2006

Andrés Calamaro torna el 22 de maig amb Tinta Roja, un disc de tangos

Tothom que ens conegue molt sabrà que el nostre músic favorit és l'argentí Andrés Calamaro. Per tant, podreu imaginar-vos que estem a punt d'obrir una botella de cava, ja que l'excantant de Los Rodríguez ja ha confirmat la seua nova gira, en què presentarà el seu nou disc, Tinta Roja. Calamaro editarà el nou àlbum el 22 de maig, un disc produït pel prestigiós Javier Limón (productor ja d'un altre disc de Calamaro, El Cantante, i de Lágrimas Negras, de Bebo Valdés y Diego el Cigala) en què Calamaro recupera deu dels millors tangos del seu país. De fet, el disc té les col·laboracions d'El Niño Josele, Juanjo Domínguez, Jerry González, Alain Pérez, José Reinoso, Antonio Serrano i Montse Cortés.
Durant la seua nova gira, Calamaro visitarà Granada (14 de juny), Barcelona (17 de juny), A Corunya (22 de juny) i Madrid (24 de juny). Abans, però, l'argentí també tornarà a actuar al costat del seu antic company Ariel Rot al Festival Latino de Valladolid, el 27 de maig. A aquesta cita també aniran altres músics com Coti Sorokin, Julieta Venegas, Bebe i Amaral.
D'altra banda, al marge de la publicació de Tinta Roja, Calamaro també està preparant un altre disc amb Litto Nebbia, excomponent del famós grup argentí Los Gatos. El nou treball reunirà cançons inèdites de Calamaro i Nebbia, com Corazón en venta o Corte de Huracán. Aquest segon disc está força avançat, però encara no té data de sortida. També està molt avançada l'edició en DVD d'un concert que Calamaro va oferir a Buenos Aires davant de més de 25.000 persones, el desembre del 2005.
A més, la versió argentina de la revista Rolling Stone acaba d'escollir Andrés Calamaro com a personatge de l'any, pel seu disc en directe El regreso, que ha representant el seu retorn als escenaris durant el 2005. De fet, el cantant argentí també va rebre el passat abril el premi més important de la indústria musical del seu país, el Gardel de Oro al milllor àlbum per El regreso.
Aquí teniu un vídeo amb el fragment més emocionant de la gala dels premis Gardel:

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com