1 de maig 2006

El canal Boomerang recupera "Ruy, el pequeño Cid"

Encara guardo un ninot en miniatura de Ruy, el Pequeño Cid, que em va sortir a un pastelito quan jo era molt menut. El ninot és de color groc, i suposo que em devia sortir al Phosquitos... El millor dels pastelitos dels anys vuitanta eren els cromos o els ninos de plàstics que et sortien. Sobretot, m'agradaven els dels animals de la sèrie de Tarzan, dels quals també en conservo molts... Però tornem a Ruy, el Pequeño Cid, perquè a partir d'avui, 1 de maig, el canal infantil Boomerang recupera aquesta sèrie d'animació coproduïda l'any 1980 per BRB Internacional, Nippon Animation i RTVE, i que avui en dia encara perdura, sobretot, a la memòria dels que ens movem al voltant dels 30 anys. Com el seu nom indica, la sèrie conta les aventures del nen Ruy, que es passa totel dia imaginant grans batalles, perquè somnia en convertir-se en el gran cavaller que algun dia serà, el Cid Campeador. Sempre l'acompanyen Jimena i Albar, els altres protagonistes d'aquesta sèrie de dibuixos animats que començava amb la marxa del pare de Ruy, Don Diego, quan és reclamat pel rei. Per això, el jove Díaz de Vivar quedarà sota la tutel·la d'uns monjos, i a partir d'aquest moment començaran les seues aventures, ja que la ruqueta Peca i la seua imaginació seran les úniques diversions que Ruy tindrà al convent. Qui de nosaltres no va voler tenir una espasa de fusta com la de Ruy, el pequeño Cid?
El canal Boomerang, disponible al dial 36 de Digital+, emetrà la sèrie de dilluns a divendres, a partir de les 19.55 hores, i els caps de setmana a les 10.20 hores. També podeu aconseguir la sèrie en DVD, i a través de l'eMule.
Per fer boca, aquí teniu un vídeo de la capçalera:

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com