30 d’abr. 2006

La millor pel·lícula de ciència ficció espanyola

Ja és trist que la millor pel·lícula de ciència ficció espanyola sigue, de moment, un videoclip... Concretament, el clip de la cançó "Lady Blue", del músic aragonès Enrique Bunbury. Sempre que el veiem, al·lucinem. La lletra de la cançó ens evoca la millor ciència ficció filosòfica dels anys setanta, i les imatges del videoclip són completament hipnòtiques. El mateix Bunbury deia això, del clip de Lady Blue, cançó que recentment ha tornat a interpretar amb l'excantant de Los Piratas, Iván Ferreriro:
"Lady blue" es un vídeo clip ambientado en la película 2001 de Stanley Kubrick. Además cuento con una tripulación especialmente interesante, actores españoles de ahora mismo, chavales jóvenes amigos muy queridos por mí. Están Liberto Rabal, nieto de el grandísimo actor Paco Rabal; Adriana, su mujer; y Pilar Punzano, grandísima y bellísima actriz. La realización corre a cargo de mi hermano otra vez que es el que está haciendo de casi todos mis vídeo clips. Y, bueno, ustedes conocen la canción, espero que les guste, vídeo clip interestelar".


Per cert, al següent enllaç trobareu la lletra de la cançó, que pertany al disc Flamingos (2002).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com