27 de març 2006

Les sèries de La Sexta

Els amants de les bones sèries de televisió tindrem un bon arsenal amb l'arribada de La Sexta, el nou canal generalista en obert que ha nascut avui. Els responsables de la cadena han fet una aposta important per la ficció nord-americana, i ens porten algunes sèries en exclusiva, o bé recuperen algunes de les sèries més exitoses a l'altra banda de l'Atlàntic. Així, a La Sexta podrem veure la sèrie El mundo según Jim, una sitcom amb l'humorista James Belushi que als Estats Units han seguit més d'onze milions d'espectadors. També podrem veure Todo el mundo quiere a Raymond (a Catalunya ja l'han fet per TV3), que és la versió original de la comèdia que Emilio Aragón (un dels propietaris del canal) va fer per a Antena 3, Casi Perfectos. Altres comèdies que podrem veure a La Sexta són El rey de Queens, Cómo conocí a tu madre i Mi nombre es Earl, amb un dels nostres actors favorits, Jason Lee. L'acció i el misteri també estan garantits amb Navy CIS (com ja hem dit en un comentari anterior, un CSI a la marinera), Surface (ciència ficció de la bona, a l'estil de La pell freda però amb un arrebossat ianki), Turno de guardia (sèrie molt interessant sobre bombers, policies i ambulàncies, que Tele 5 va passar en horari intempestiu) i Ley y Orden, una sèrie que TVE també ha maltractat. Una de les novetats més interessants podria ser Comandante en Jefe, amb Geena Davis interpretant la primera dona presidenta dels Estats Units. D'altra banda, La Sexta recuperarà sèries de culte com Los Soprano, Padre de familia (animació molt divertida i freak, més bèstia que els Simpson), El show de Larry David (una comèdia absolutament sobrevalorada) i La Oficina. El nou canal també tindrà un racó per a l'anime japonès (esperem que amb un millor horari que Cuatro) i per a les sèries juvenils, amb Out of practice i Entourage.
Si voleu veure les imatges d'aquestes sèries, no deixeu de veure aquest video promocional que hem trobat penjat al YouTube.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com