27 de març 2006

Avui ha nascut La Sexta

Avui hem pogut assistir al naixement d'un nou canal de televisió, La Sexta. El canal no es pot veure a les Terres de l'Ebre a través del sistema analògic, però sí a través de la televisió digital terrestre (TDT) i de Digital +. En el nostre cas, hem vist la primera emissió de La Sexta a través de la plataforma de pagament, al dial 86. D'entrada, només podem dir que la cosa promet, però que haurem de tenir una mica de paciència fins veure com es va formant la graella de programació. Els primers programes que hem vist han estat "No sabe no contesta", un concurs de preguntes presentat per l'humorista Miqui Nadal, i la sèrie "Navy, investigación criminal", una espècie de CSI a la marinera... D'aquesta sèrie, us assegurem que el millor del primer capítol ha estat el doble de George W. Bush que apareix en diferents moments de l'episodi.
Sembla que La Sexta apostarà molt per les sèries i també per l'esport. Bé, més que per l'esport en general, pel futbol en particular... Avui mateix, dia del naixement del canal, s'ha confirmat que La Sexta ha adquirit els drets que tenia Telefónica per emetre el Mundial de Futbol d'Alemanya 06. És curiós: els amos del canal (Buenafuente, Emilio Aragón, Karlos Arguiñano) han batejat la cadena amb el número 6, enguany que estem al 2006, i just quan fa pocs mesos que Sogecable va obrir el seu Canal+ analògic per crear Cuatro. Us ho explicarem: la idea és que els receptors de les espanyes ordenin els seus canals de la següent manera: La Primera, La 2, Antena 3, Cuatro, Tele 5, La Sexta... Així de fàcil. Bé, a Catalunya no tant, perquè també hem d'encabir TV3 i Canal 33 al dial. En aquest sentit, el canvi de nom de City Tv a Td8 tampoc és gens casual.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com