27 de març 2006

El manga de La Sexta

La Sexta, que ha començat avui les seues emissions, fa una aposta interessant per l'animació japonesa. De moment, la franja dedicada a l'anime és molt més accessible que la de Cuatro, ja que La Sexta ha anunciat que dedicarà els migdies del cap de setmana al manga en moviment. Concretament, des de les dotze i mitja fins a les dues. Les primeres sèries en ser emeses seran les prestigioses Noir, Wolf's Rain i Eatman. A més, a la matinada hi haurà un espai dedicat a l'hentai (anime eròtic o pornogràfic). Més endavant, segons informa Infotaku, també hi haurà un espai contenidor que es dirà Mangápolis, que inclourà sèries, reportatges i entrevistes durant més de tres hores. El calaix de sastre serà una coproducció entre Drive Televisión y Selecta Visión, que distribueix moltes sèries d'anime en DVD al nostre país. D'altra banda, La Sexta també ha anunciat l'emissió de pel·lícules com la mítica Akira o l'esperada Ghost in the shell 2: Innocence.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com