17 de nov. 2005

I després de Cuatro, la Sexta

La Sexta és el nou canal de televisió privat en obert, de cobertura estatal, que naixeria de la fusió de Mediopro i Globomedia (en un 80%), i la productora El Terrat, Bainet, Drive i la mexicana Televisa. Si obté la llicència (no se sabrà fins el 15 de desembre, però tot apunta que ho tindrà fàcil), el nou canal podria començar a emetre a l'abril del 2006. La seu del canal estaria a Esplugues de Llobregat (Barcelona), encara que a redacció dels informatius marxaria a Madrid. Si l'arribada de Cuatro (la nova cadena en obert de Sogecable) ha fragmentat les audiències, la posada en funcionament de La Sexta encara alterarà més el share, i més tenint en compte que a partir del 30 de novembre d'enguany han de començar a emetre els diferents canals de la Televisió Digital Terrestre (TDT). També faltarà veure si La Sexta es pareix més a Cuatro o si prefereix acostar-se més al model de televisió que fan Antena3 i Tele5, i sobretot com responen els anunciants i els espectadors.En un principi, La Sexta només es podrà veure en el 70% del territori estatal. Es veurà també a les Terres de l'Ebre, que sempre som els últims en tot?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com