3 de jul. 2009

La prehistòria digital d''Ice Age 3' copa la cartellera dels cinemes

La tercera pel·lícula de la divertida nissaga Ice Age, L'origen dels dinousaures, arriba aquest cap de setmana als cinemes. En aquesta tercera entrega, que també s'estrena en la seua versió catalana, Scrat intentarà recuperar la seva esmunyedissa gla, i probablement coneixerà l’amor, mentre Manny i Ellie esperen el naixement del seu mamut. Per la seua banda, Diego, el tigre dent de sabre, es preguntarà si s’està tornant un tou, i Sid, el mandrós, es posarà en problemes quan vulga crear la seua pròpia família tot robant tres ous de dinousaure. Així, amb l'objectiu de rescatar l'incorregible Sid, la colla s'endinsarà en un misteriós món subterrani en què es toparan amb dinosaures, lluitaran contra enemics animals i vegetals, i correran embogits fins conèixer l'implacable mostela anomenada Buck. Ice Age 3 està dirigida per Carlos Saldanha, dura uns 90 minuts i està qualificada per a tots els públics.



D'altra banda, avui també s'estrenen:

#¡Disparadme!, una producció italiana dirigida per Lamberto Lambertini. Argument: "Nàpols 1815, últims mesos del regnat de Murat a qui el seu cunyat, Napoleó, havia coronat el 1808. Els anys triomfals han passat i els napolitans assisteixen al tràgic epíleg d'un rei que va aixecar passions gràcies al seu somni, possiblement prematur, d'una Itàlia unida i independent. Després de passar diversos anys a França i resultar ferit a la guerra, el jove Eugenio (Massimiliano Varrese) regressa a la seva ciutat natal, Nàpols, animat pel seu benvolgut avi, Don Nicola (Omar Sharif), un aristòcrata dedicat a escriure el seu "Diari napolitano". Durant la seva llarga convalescència, Eugenio redescobreix unes arrels, cosa que el duu a qüestionar els seus valors i a somiar amb una altra forma de vida més propera a la naturalesa i a l'ànima de les persones. L'experiència dolorosa i incontenible d'un amor apassionat, Graziella (Sonali Kulkarni) és un estímul més en el viatge d'Eugenio; un viatge iniciàtic des de la foscor a la llum, i al qual ni tan sols el poder destructor de la guerra podrà donar fi."



#Delta, de Kornél Mundruczó. Argument: "Un tranquil home torna al salvatge i aïllat paisatge del Delta del Danubi. És un laberint de canals, petites illes i vegetació massa crescuda, on els habitants viuen aliens al món. Al jove home, que ha viscut fora des de la seva infància, li presenten una germana que no sabia que tenia. És delicada i tímida, però resolta quan decideix unir-se a ell de camí a una cabanya a la riba. Junts construiran una casa sobre pilars enmig del riu, lluny de qualsevol altra persona. Un dia, convidaran els habitants a compartir un menjar amb ells, però resultarà evident que els habitants locals no accepten la seva relació antinatural."



#Despedidas, del japonès Yojori Takita. Argument:
"Daigo Kobayashi és un violoncel·lista que s'ha quedat sense feina. Després de vendre el seu estimat instrument i quan es queda sense diners, decideix regressar amb la seva dona Mika a la casa de la seva mare morta. Contesta un anunci que busca gent per treballar en 'comiats', pensant que es tracta d'una agència de viatges. Però res d'això. Ha d'ocupar-se de preparar els morts per al seu últim comiat."



#La última casa a la izquierda, de Dennis Iliades. Argument:
"La nit que arriben a una casa a la vora d'un remot llac, Mari i la seva amiga són segrestades per un pres que s'ha escapat de la presó i la seva banda. Abandona Mari creient que està morta. Aquesta sap que la seva única possibilitat és arribar fins al seu pare John i la seva mare Emma. Per mala sort, els segrestadors es refugien en l'únic lloc on podria estar segura. Quan els seus pares s'assabenten de l'horror pel qual va passar la seva filla, faran que els tres delinqüents maleeixin el dia que van arribar a l'última casa a l'esquerra."



#La velocidad funda el olvido, de Marcelo Schapces. Argument: "Olmo, un jove de 24 anys, viu en un món fora de la realitat construït per l'obsessió del seu pare que acumula, arxiva i classifica tot tipus d'objectes sense cap sentit aparent. Però la presència llunyana de la seva mare mourà els fils en una direcció sorprenent. Un relat fascinant i commovedor sobre la identitat, la memòria i l'oblit. "



#Pagafantas, de Borja Cobeaga. Argument:
"Chema ho ha deixat amb la seva nòvia de tota la vida perquè creu que pot aspirar a una cosa millor, però de moment no està tenint èxit en les seves escaramusses nocturnes. Per això, quan coneix Clàudia, creu que la seva sort ha canviat. Ella és divertida, està bona, i el que és més important, sembla molt interessada en ell. El problema apareix quan es fa evident que Clàudia sí que estima Chema, l'estima molt, molt... però "com a amic". En aquell moment Chema haurà de decidir: o passar d'una noia amb la qual no té cap possibilitat o esperar amagat i estar alerta a la primera oportunitat que sorgeixi per entrar-li a Clàudia."

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. hem anat esta tarde a veure Ice Age 3, esta molt bé - no conec els parts 1 i 2 pero no ha sigut massa dificil seguir la historia, i els dos acompanyants han xalat pero molttttttt!

    per cert, dius que 'sha estrenat an català, pero a Roquetes nomes ho tenien en castellà .... i no sé que he llegit a la premsa britanica de que si es una pel·lí en 3D ¿?

    ResponElimina
  2. Suposo que el nombre de còpies en català deu ser molt limitat, i que a Roquetes encara no han degut arribar (tot i que és un cine que sempre que pot, ofereix la pel·lícula en català, sobretot les destinades al públic infantil).
    Les parts 1 i 2 estan molt bé, sobretot la primera. Ahir, a TV3 van fer la segona part, i si vols jo te la puc passar en DVD. Sobre si és una pel·lí en 3D, és molt possible que s'ha filmat per veure-la en els nous cinemes amb tecnologia 3D, però ara mateix no ho sé segur.

    ResponElimina
  3. pos, si, ho he buscat i a la critica del Sunday Times, diuen que es en 3D.
    tens rao en que a Roquetes sovint fan "cine en catala", emitint una pel·lí infantil cada dissabte en català. Ja esta molt bé - pero, no hauria de ser al reves ?! (lo normal en català, i lo "especial" en castella, o inclos VO....??!)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com