24 d’oct. 2006

L'análisi polític de La Trinca no ha caducat

Han passat més de 20 anys i l'anàlisi polític que feia La Trinca no ha caducat. Els catalans continuem fent l'índio i l'Estatut és un tractat de pau. El següent vídeo, que he trobat a You Tube, és un fragment de la cançó "Com el far west no hi ha res", del disc Nou de Trinca (1981), que La Trinca va interpretar durant el seu programa No passa res de TV3. Si ara la sàtira política la tenim assegurada amb la gent de Polònia, als anys vuitanta les cançons i els programes de La Trinca, a Catalunya, i de gent com Javier Gurruchaga o Pedro Ruiz, a la resta de l'Estat espanyol, ens garantien l'anàlisi i la crítica política amb sentit de l'humor. De fet, va ser a través d'aquests programes d'humor que molta gent de la meua generació ens vam començar a interessar per la política, confessem-ho. Crec que això també passa ara. Com em deia ahir una persona molt influent al territori, el que surt a Polònia marca després bona part de l'agenda política dels partits. Per sort o per desgràcia...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. què bo! la veritat és que l'anàlisi que fan és exactament el que podríem fer avui!!! per sort o per desgràcia!

    :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com