2 de jul. 2009

Giusy Ferreri, una Amy Winehouse a la italiana

M'he quedat parat quan he vist el videoclip de la cançó Nunca te olvides de mi, amb què la italiana Giusy Ferreri ha desembarcat al nostre país. Una noia morena, una mica despentinada, comença asseguda a la tassa d'un vàter mentre sonen els compassos d'un tema amb aires dels anys setanta. Qui és aquesta imitadora d'Amy Winehouse? Giusy Ferreri és una artista supervendes a Itàlia, on ja ha venut més de 600.000 discos del seu treball, que ara ens ha arribat en espanyol amb el títol de Gaetana. Ferreri va participar en la versió italiana del programa de televisió Factor X, on va quedar en segon lloc. El seu primer single, que en la versió original es titula Non ti scordar mai di me, és una cançó -que recorda molt a Back to Black- composada per Tiziano Ferro. A més del seu país, Giusy Ferreri també ha estat número 1 en altre països mediterranis com Grècia. La veritat és que el videoclip està força ben fet, i que la veu soul de la cantant fa que siga un tema molt fàcil d'escoltar...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com