6 d’oct. 2011

Arriba 'Person of interest', la nova sèrie de J.J. Abrams



El canal de pagament Calle 13 ha estrenat aquest dijous a la nit en exclusiva 'Person of interest', només dues setmanes després de la seua estrena als Estats Units. És l’esperada nova sèrie de JJ Abrams ('Perdidos', 'Alias', 'Fringe'...), que la cadena CBS ha estrenat fa només quinze dies a la disputada franja del “prime time” dels dijous i desplaçant “CSI” a la nit dels dimecres. Per tant, és la gran aposta de la CBS per aquesta temporada, després d’haver superat amb els millors resultats en 15 anys les proves de visionat que es fan a grups reduïts d’espectadors. A casa ja hem pogut veure el capítol pilot i està molt bé, la cosa promet.

'Person of interest' està ambientada a la ciutat de Nova York, controlada per milers de càmeres de vigilància després dels atemptats de l’11-S. Reese (Jim Caviezel, de 'La Pasión' segons Mel Gibson i el remake de la sèrie seixantera 'El prisionero') és un exagent de la CIA que viu al marge de la societat, en la indigència, fins que un misteriós multimilionari, el senyor Finch (Michael Emersen, el Benjamin Linus de 'Lost') el contracta per resoldre crims que encara no s’han produït. El tema pot recordar la pel·lícula de ciència-ficció 'Minority Report', però en realitat 'Person of interest' recorda més el to de 'Perdidos' -també hi ha una llista de persones més o menys elegides-, i d’una altra sèrie de J.J. Abrams que no va tenir gaire èxit i que mereixia millor sort, i que es deia 'Seis grados'. A més, el guionista no és altre que Jonathan Nolan, germà de Christopher Nolan i guionista de la magnífica 'El caballero oscuro'. En seguirem parlant, segur.


Enhanced by Zemanta

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com