29 de maig 2011

El Barça també triomfa a la premsa europea



Avui fa goig entrar al web oficial de la UEFA i comprovar com els colors blaugrana impregnen el portal. En aquest sentit, hi ha un interessant recull sobre el tractament que els grans diaris europeus han fet de la victòria del Barça sobre el Manchester United, amb motiu de la final de la Lliga de Campions d'aquest dissabte. Així, podem veure com tots els diaris del continent, fins i tot els rotatius manifestament madridistes, s'han rendit aquest cap de setmana al futbol del FC Barcelona. La Vanguardia diu que el Barça de Guardiola és"un dels millors equips de la història", però el Marca parla d'un "antológico baño" als Diables Vermells, i l'As, d'un "SuperBarça" que va fer una "exhibició" davant d'un Manchester que només "va durar 10 minuts".

A Anglaterra, diaris com The Sun parlen "de la millor actuació en una final euroepa". "Els 87.695 privilegiats que van acudir al partit van ser testimonis d'una de les millors actuacions que es recorden en una final i d'un dels millors futbolistes que l'han disputat, Lionel Messi. Després de tot, Diego Maradona mai va disputar una final d'aquest tipus", han escrit a The Sun. "El Barcelona ha estat capaç de dissenyar un salt evolutiu afegint un rigor defensiu a un joc de fantasia instaurat per aquell equip dirigit per Johan Cruyff. Igual que el Reial Madrid, Milan, Chelsea, Bayern i la resta, el United té el desafiament d'elevar el seu joc fins acostar-se al nivell del Barcelona", apunten a The Guardian.

"FantaBarça", han titulat a l'italià Gazzetta dello Sport: "Els nois de Guardiola van dominar un partit que cap de nosaltres volia que acabés. Han guanyat als millors equips en el terreny de joc i ara el seu únic repte és contra el passat i amb els equips que han forjat la història del futbol". Per la seua banda, l'alemany Bild afirmava: "Barça, això és una bogeria!", mentre que el prestigiós L'Équipe, de França, deia : "Ja havíem advertit que la final entre el FC Barcelona i el Manchester United havia de ser la final de la dècada, el partit perfecte. L'edició número 56 de la final va estar a l'altura de les circumstàncies i en ella es va veure una repetició ( bona) de la final de Roma disputada fa dos anys. Mateixos equips, gairebé la mateixa història i mateixos guanyadors. El Barça va demostrar de nou que estava per sobre del United, que va ser millor que el 2009 però que va ser incapaç de guanyar ". En definitiva, després de tot això, encara deu quedar alguna persona a tot Europa que es puga preguntar Per què?


Via: UEFA.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Front un rotund fracàs d’una classe diligent que ens ha portat a un abisme social i econòmic, un triomf encara que sigui esportiu era molt necessari per l’autoestima com a poble.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com