12 d’abr. 2011

Qui menteix a CiU?


Interessant polèmica a CiU, amb un nou episodi al voltant de les declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida revelant que la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, havia votat 'no' en la consulta per la independència de Barcelona. Aquest dimarts, la dona de l'expresident Jordi Pujol ha afirmat en una tertúlia a Catalunya Ràdio que es jugava "la mà dreta" que Ortega havia votat 'sí' en el referèndum no vinculant de diumenge. "Duran i Lleida pot dir el que li doni la gana, però qui assegura que Joana Ortega ha votat no?", s'ha preguntat Marta Ferrussola. Així, després de conèixer les declaracions de Ferrussola, Duran ha replicat que les paraules de l'esposa de Pujol "parlen per sí soles". "Jo no menteixo", ha insistit el líder d'Unió. Per tant, si Duran no menteix i Ferrussola, que també em mereix tota la credibilitat, s'hi jugaria la mà dreta, això només pot voler dir una cosa. En altres paraules: potser és la vicepresidenta, qui no ha dit la veritat a algú dels dos, si és que també va parlar amb Ferrussola després del 10-A. Una mentida pietosa que ha provocat una crisi familiar a CiU, amb Ortega de protagonista indirecta, ara que tots havíem començat a oblidar l'altra mentida, la del currículum inflat de la vicepresidenta.

Via Vilaweb i E-Notícies
Imatge: TV3

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Home, dir "Duran i Lleida pot dir el que li doni la gana, però qui assegura que Joana Ortega ha votat no?" es el mateix que no dir res. I, qui assegura que Joana Ortega ha votat "si", Ella ?
    Recordo haver sentit a Marata Ferrussola a Catalunya Radio 3/4 vegades, crec recordar que fa tertúlia amb Judit Mascó, pos bé al menys en un parell n'ha dit de l'alçada d'un campanar, una recordo que posant-se en un determinat col·lectiu que al dia següent va trucar un representant desmentint-la i en un altre cas igualment. Un cas era sobre la immigració i l'altre sobre religió. Que tots dos temes li agraden, sembla.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com