18 de febr. 2011

'Hulk' gruny en català i HD



TV3 estrena aquesta nit la pel·lícula 'L'increïble Hulk', la nova versió sobre el monstre de color verd que Louis Leterrerier ('Furia de Titanes') va dirigir el 2008, amb Edward Norton com a protagonista. Serà a partir de les 22.15 hores, i la pel·lícula es podrà veure també en alta definició pel canal TV3 HD. Cinc anys abans, el taiwanès Ang Lee havia fet una incursió en el cinema de superherois amb la seua visió particular de 'Hulk', amb Eric Bana en la pell de La Massa, però el film no va ser gaire ben acceptat pel gran públic, amb resultats irregulars a la taquilla, tot i les bones crítiques recollides. Per això, la companyia Marvel van decidir que calia fer una altra lectura del personatge, i van encarregar l'empresa al director de 'Transporter', amb una visió més comercial de les pel·lícules d'acció. Tenint en compte que és una seqüela del que s'explicava al 'Hulk' d'Ang Lee, és curiosa, també, la renovació del repartiment: a més de la incorporació de Norton, també van fitxar una sèrie de secundaris de luxe, com Liv Tyler, Tim Roth o William Hurt. En aquesta pel·lícula, el científic Bruce Banner viu d'incògnit al Brasil mentre busca la cura per a la seua mutació, que el converteix en una bèstia gegantina. Però el govern descobreix el seu amagatall, i Banner es veu obligat a tornar als Estats Units, on busca l'ajuda de la seua antiga parella. Els resultats van tornar a ser força irregulars, i fins i tot al nostre país va aconseguir menys públic que la primera part, que aquí havia funcionat millor que als Estats Units. D'altra banda, el canal 3XL també emet aquesta nit a les 22.25 hores 'Ghost in the Shell 2: Innocència', després que la setmana passada estrenés la versió renovada de la primera part del clàssic de l'anime dirigit per Mamoru Oshii.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com