18 de febr. 2011

Telecinco avançarà 'Spartacus' en tots els seus canals de TDT

La notícia és sorprenent. Telecinco ha decidit estrenar de manera simultània, en tots els seus canals a la TDT, un avanç de la sèrie 'Spartacus', una de les grans apostes de la cadena per als propers mesos. Serà dilluns que ve, 21 de febrer, en horari de prime time i en exclusiva, tot i que la sèrie ja s'ha emès al nostre país per Canal+. De fet, en principi només serà un avanç de dos minuts de durada, el que s'anomena un sneak peek. L'anunci es podrà veure a la vegada a Telecinco, Cuatro, La Siete, Factoría de Ficción i Boing, així com als webs Cuatro.com i Telecinco.es, i també als seus perfils de Facebook i Tuenti. L'encarregat de coordinar aquesta acció sense precedents a Espanya serà Pablo Motos, el presentador d''El Hormiguero'. Després, a partir del 23 de febrer, la sèrie es podrà veure cada setmana a 'Cuatro'.



'Spartacus: Sangre y arena' és una producció de Sam Raimi, creada per Steven S. DeKnight ('Smallville', "Buffy") per a la cadena Starz Media, que torna a explicar el drama històric d'Espàrtac, l'esclau de Tràcia que va posar en problemes la República de Roma. La primera temporada de la sèrie té 13 episodis, amb força èxit als Estats Units, però 'Spartacus' ha tingut problemes a causa de la malaltia del seu actor protagonista, qui va contraure un càncer del qual encara no s'ha recuperat. De fet, la cadena havia pensat en fer una preqüela amb un altre actor, mentre l'australià Andy Whitfield ("Les Germanes McLeod') superava la malaltia. Siga com siga, 'Spartacus' està molt allunyada del clàssic dirigit per Stanley Kubrick amb Kirk Douglas com a protagonista. En aquest sentit, se'ns presenta com una superproducció televisiva més propera a l'estil de '300' o 'Gladiator', i amb l'etiqueta d'haver estat proclamada per la crítica nord-americana com la sèrie més polèmica de l'any. Així, 'Spartacus' és una barreja èpica d'acció, luxúria, passió i violència. El repartiment el completen Lucy Lawless ('Xena: La princesa guerrera'); John Hanna ('La Momia') i Peter Mensah ('300').

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com