18 de febr. 2011

Camps no podrà apagar ni el satèl·lit ni el 3alacarta

Aquest bloc vol solidaritzar-se amb Acció Cultural del País Valencià (ACPV), després que una denúncia de la Generalitat Valenciana haja posat punt i final a 26 anys d'emissions de TV3 a la comunitat. A les Terres de l'Ebre, on durant molts anys hem pogut veure les emissions de Canal 9, també ens hem quedat sense la televisió pública valenciana. També va ser per culpa de la decisió de l'executiu de Francisco Camps (PP) de no respectar els acords de reciprocitat amb Catalunya, ja que va apagar el senyal de TVV Internacional que emetia via satèl·lit. Un senyal de Canal 9 que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals -avui ha lamentat els fets amb un comunicat històric- aprofitava per difondre pel seu segon múltiplex de la TDT, al costat de la balear IB3. Però el que no podrà fer Camps és apagar el satèl·lit per on emet en obert TV3Cat, el canal internacional de Televisió de Catalunya; ni tampoc podrà evitar que els valencians es connectin per internet als serveis del 3alacarta, on es poden veure els canals públics catalans i més de 150.000 vídeos de l'axiu de TV3. Des d'aquí encoratgem tots els valencians a connectar-se als webs de TV3, però sobretot a mobilitzar-se per aconseguir que les televisions ultrapassin les fronteres dels intolerants.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com