27 de gen. 2011

Fox estrena 'The Defenders', la nova sèrie de Jim Belushi


S'ha dit que aquesta és l'última oportunitat del còmic Jim Belushi per redreçar la seua carrera artística. L'actor, al costat del jove Jerry O'Connell, protagonitza 'The Defenders', la sèrie de la cadena CBS que aquesta nit arriba al nostre país de la mà de Fox. El canal de pagament l'estrena aquesta nit a partir de les 22:00 hores, amb l'objectiu de seduir els seguidors d'una altra comèdia sobre advocats, 'Boston Legal'. En el cas de 'The Defenders', la sèrie està ambientada a la ciutat de Las Vegas, i per tant la cartera de clients del veterà advocat Nick Morelli i el seu soci Pete Kaczmarek serà més que peculiar. D'altra banda, no serà la primera vegada que l'actor Jerry O'Connell ('Crossing Jordan') es mou en la ficció per la capital mundial del joc, ja que també va aparèixer en la sèrie 'Las Vegas'.  A més, el bufet Morelli-Kaczmarek trobarà el suport d'una jove lletrada, Lisa Tyler (Jurnee Smollett, vista a 'Anatomia de Grey', 'House', 'Urgencias'), una advocada acabada de llicenciar que s'ha pagat la carrera de dret treballant com a stripper, una feina amb molt de recorregut a Las Vegas. Als Estats Units, 'The Defenders' ha tingut una excel·lent acollida per part de l'audiència, ja que la sèrie es manté amb una mitjana de 12 milions d'espectadors a la CBS.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com