25 de gen. 2011

Diana Krall: 'Quiet Nights' per tres euros

Avui ha caigut a les meues mans, gràcies a una oferta de només tres euros tan ofensiva com difícil de rebutjar, el disc 'Quiet Nights' que la canadenca Diana Krall va editar el 2009. A més, coneixia el treball complet gràcies a Spotify, però en aquesta ocasió es tractava d'una edició especial amb dos bonus tracks, How Can You Mend A Broken Heart i Every Time We Say Goodbay.

Quiet Nights és un disc fascinant. Per al que de moment és el seu últim treball d'estudi, la senyora esposa d'Elvis Costello va comptar amb la producció de Tommy LiPuma i els arranjaments de Claus Ogerman. En el disc hi ha versions sublims de clàssics del jazz vocal i del pop (You're My Thrill, Walk On By, Too Marvelous For Words, Where or When), però també de la bossa nova, com The Boy From Ipanema o Este Seu Olhar, a partir de les peces immortals de Vinicius de Moraes i Antonio Carlos Jobim. La pianista les canta amb el seu habitual veu de vellut, creant ambients càlids; cançons ideals per a les Nits Tranquil·les a què fa referència el títol. D'altra banda, atenció perquè la cançó I'veu Grown Accustomed To His Face està dedicada al seu marit: M'he acostumat al seu rostre, ens diu com si Diana Krall i Elvis Costello fossin un remake de 'La Bella i la Bèstia'. Aquí tenim a Diana Krall en una actuació en directe, cantant 'Walk On By' en el DVD 'Live In Rio' que va publicar el mateix any 2009.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. I am very greatfull to you as you shared this.I am recently developing associate app descargar spotify premium apk 2018
    that is you may have an interest to seem on that :

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com