16 d’ag. 2010

Canal+Dos arriba a la TDT

El 23 d'agost arriba Canal+Dos, el tercer canal de pagament de la televisió digital terrestre (TDT). Pel que sembla, no serà exactament igual que el Canal+2 que es pot veure a través de la plataforma Digital+, sinó més aviat un clònic de l'actual Canal+, però sense futbol ni altres esdeveniments esportius. Després de l'arribada de Gol Televisión i del canal AXN a la TDT de pagament, era qüestió de mesos que Sogecable, pioner de la televisió pagant a l'Estat, llancés també una oferta de pay-per-view a través de la TDT. El més curiós, però, és que això passa menys de cinc anys després del pas de l'antic Canal+ analògic per cedir el seu pas a Cuatro (el 7 de novembre del 2005). Molts creuen que va ser un error que Canal+ es deixés de veure per la tele analògica, i que Sogecable no hauria d'haver demanat un canvi en les condicions de la seua llicència, per poder emetre un canal en obert. Personalment, no crec que fos un error: Canal+ analògic era un producte car, tant quant als costos tecnològics com en referència al preu que acabava pagant el client, i la transició al Canal+ digital es va fer de forma natural, i amb l'afegit que els clients van passar a veure més canals pel mateix preu.

En canvi, el que veig car és el preu del nou Canal+Dos, que vindrà a costar 15 euros mensuals. El Canal+, amb el futbol i els esports inclosos, ara només val 21 euros a la plataforma Digital+, i el sistema et dóna accés gratuït a altres canals estatals i internacionals, així com a serveis de pagament com la Taquilla o l'opció Canal+Liga (15 euros més). Canal+Dos es podrà contractar a través del 920 11 40 40 o del web http://www.canalplusentdt.es/, així com en més de 500 punts de venda. Com amb la resta de canals de la TDT de pagament, per poder veure Canal+Dos caldrà un sintonitzador adaptat o bé tenir una mòdul CAM a l'aparell de televisió, amb l'avantatge que s'ha utilitzat un sistema estàndard i els decodificadors que la gent es va comprar per veure Gol Televisión també serviran per contractar Canal+Dos. A més, en l'oferta de llançament de Canal+Dos els dos primers mesos seran gratuïts.

Via Mundoplus

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com