19 de jul. 2010

'The Cleveland Show' arriba a Fox i Neox

El canal de pagament Fox estrena avui al vespre  (19.15 hores) una de les sèries més esperades de l'estiu. Es tracta de "The Cleveland Show", l'spin-off de la popular "Padre de familia". L'arribada de la sèrie pròpia per a Cleveland, el personatge afroamericà de la comèdia creada per Seth MacFarlane, es produeix un dia abans de la seua emissió al canal de la TDT Antena.Neox (22.00 hores). A més, la principal diferència és que Fox l'emetrà de dilluns a divendres, mentre que Neox només oferirà, en principi, un episodi per setmana. Una altra diferència important és que Neox interromprà "The Cleveland Show" amb anuncis, si coincideix amb què han de fer talls publicitaris a Antena 3. D'altra banda, Neox estrenarà també aquesta setmana la sisena temporada de "Futurama", dimarts a partir de les 23.00 hores.



"The Cleveland Show" forma part de la nova franja d'animació que Fox oferirà tots els vespres, i que inclou també "Los Simpsons". La sèrie es va estrenar a la Fox nord-americana al setembre del 2009, amb una acollida excel·lent que ha fet que siga renovada per dues temporades més. "The Cleveland Show" compta amb un sentit de l'humor marca de la casa MacFarlane, autor també de la sèrie "American Dad" ("Padre made in USA").

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com